Nederlands - Français - English - Deutsch - Español
Ander soort advocatuur.
U kan bij ons rekenen op een degelijke, standvastige en kwaliteitsvolle dienstverlening, en een snelle, efficiënte, grondige en pragmatische aanpak, wat voor ons een evidentie is. Wij streven naar perfectie.
U hebt evenwel meer nodig.
Maximale bereikbaarheid. Uw tijd is kostbaar, en u moet dan ook na de normale werkuren (dus ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend – 24 op 24 en 7 op 7) kunnen terugkoppelen naar uw juridische raadgevers. Vandaar dat advocaten Peeters & Lierman ook bereikbaar zijn (rechtstreeks op onze GSM 0476/567.485 of 0486/590.182) wanneer anderen dat niet zijn.
Vertrouwen en discretie. Als ondernemer of vermogende particulier werkt u op basis van vertrouwen. Voor ons is dit niet anders. Bij ons kan u rekenen op vertrouwen en discretie.
Een echt team. Wij werken anders doordat wij steeds samen als team op een gedreven wijze uw belangen behartigen. U kan dan ook rekenen op een gezamenlijke, transparante, en integrale aanpak. Wij zijn en blijven samen op de hoogte van uw dossier.
Dienstverlening op maat. Vanuit onze pro-actieve en participerende benadering zijn we niet alleen bezig met de behandeling van loutere proceduregebonden zaken maar ook met adviesverlening, begeleiding, risico-analyse en buitengerechtelijke afhandeling. De helft van onze dagelijkse praktijk bestaat uit het voeren van procedures, de andere helft uit volledige adviesverlening aan en begeleiding (waaronder onderhandelen) van ondernemingen, ondernemers en vermogende cliënten.
Strijdvaardigheid en rechtvaardigheid. Wanneer u een geschil hebt zijn wij uw strijdvaardige partner om uw procedure op een correcte en rechtvaardige wijze tot een goed einde te brengen. Door het samengaan van vertrouwen en discretie enerzijds en onze jarenlange ervaring met procederen anderzijds beschikt u met ons dan ook over uitstekende onderhandelaars.

Gistelse Steenweg 593 - 8200 Brugge - België - Tel: +32 (0)50 364 348
KBO 0544.516.527
web: nalo.be